• Agence matrimoniale en Belgique

  Wie zijn we ?

Ben je single en op zoek naar liefde? Voor een harmonieuze verbintenis kan je die liefde vinden bij het toonaangevende huwelijksbureau in België, Luxemburg en Frankrijk.

Huwelijksbureau Atoutcoeurs is aanwezig in Brussel, Waals- en Vlaams-Brabant, Knokke, Antwerpen, Namen, Luik, Bergen, Aarlen, Waterloo, Verviers, Gent, Brugge, Hasselt en Charleroi, is goedgekeurd door het Ministerie van Economische Zaken en werd meer dan 10 jaar geleden met succes opgericht door Claire Mottart.

 • HET MEEST SELECTIEVE
 • HET MEEST DYNAMISCHE
 • EN DE HOOGSTE EISEN AAN DE KWALITEIT VAN ZIJN DIENSTEN

Respect, luisteren en know-how

Claire Mottart , afgestudeerd aan de ULB en oprichtster van het huwelijksbureau Atoutcoeurs , beheerst de knowhow van daten perfect.

Ze weet dus precies wat iemand die zich tot een huwelijksbureau wendt, hoopt en het recht heeft om iets terug te verwachten.

Haar professionele filosofie is om de tijd te nemen om naar mannen en vrouwen te luisteren over hun liefdeszoektocht, hun verleden, hun verwachtingen en hun visie op de toekomst.

Deze essentiële rol is vandaag toevertrouwd aan de Ambassadeurs van Atoutcoeurs , verantwoordelijk voor hun leden en opgeleid door oprichtster Claire Mottart. Deze Ambassadeurs zullen al hun energie, hun hart en hun kennis ten dienste stellen van de leden om de persoon te vinden die zal beantwoorden aan de wensen van het toekomstige lid van het Atoutcoeurs Huwelijksagentschap.
De oprichtster Claire Mottart is nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het huwelijksbureau Atoutcoeurs en is op zoek naar Atoutcoeurs- ambassadeurs in België, Luxemburg en Frankrijk of op een meer internationaal niveau.

Je eerste ontmoeting met Atoutcoeurs , een vertrouwelijk en betrouwbaar één-op-één gesprek

De Ambassadeurs van Atoutcoeurs ontvangen u persoonlijk in een privé ruimte in alle vertrouwelijkheid van maandag tot zondag of feestdagen.

Dit eerste consult is vrijblijvend, een afspraak van ongeveer 1,5 uur waarin we het hebben over:

 • JE PERSOONLIJKHEID
 • JE AMBITIES PRIVÉ OF PROFESSIONEEL
 • JE HOBBIES
 • JE PASSIES
 • JE EVENTUELE RELIGIE EN PRAKTIJKEN IN DIT GEVAL
 • JE MOTIVATIE
 • JE CRITERIA
 • JEMOGELIJKE VERLANGEN OM TE HUWEN JE KINDERWENS

Het Atoutcoeurs Huwelijksbureau houdt rekening met al je verwachtingen en biedt je daarom gerichte individuele gesprekken aan.

Discretie is de prioriteit van ons huwelijksbureau

Huwelijksbureau Atoutcoeurs hecht veel belang aan het respect voor het privéleven. Daarom doen we geen anonieme aankondigingen of blogs op onze site, op internet of in de pers. (Dit onderscheidt ons zeker van andere bureaus)

Alle persoonlijke informatie die je ons wenst toe te vertrouwen voor de voorbereiding van uw dossier, wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Zo worden gegevens zoals naam en privé-contactgegevens nooit zonder toestemming aan derden doorgegeven.

TIEN GOEDE REDENEN
OM VOOR ONS HUWELIJKSBUREAUS
ATOUTCOEURS TE KIEZEN

High-end huwelijks- en datingbureau « Atoutcoeurs ” is in Brussel:
sinds 2009 bekend voor het creëren van serieuze, kwaliteitsvolle ontmoetingen.

Maak hier kennis met onze Atoutcoeurs -Belgische ambassadeurs

Claire Mottart

Huwelijksbureau Atoutcoeurs België
T. 0032 495 20 83 87
claire@atoutcoeurs.be

Stuyvenberg 22 (Stockel)
1150 Bruxelles

Boudewijnlaan 60
8300 Knokke

Sabine Pasquier

Huwelijksbureau Atoutcoeurs België
T. 0032 479 03 34 98
sabine@atoutcoeurs.be

Avenue Louise 523
1050 Bruxelles

Michel Vanden Broucke

Huwelijksbureau Atoutcoeurs België
T. 0032 472 23 38 14
michel@atoutcoeurs.be

Chemin de l’herbe 32
1325 Bonlez

Brussel - Waals-Brabant - Vlaams-Brabant - Knokke - Antwerpen - Namen - Luik - Bergen - Aarlen - Waterloo - Verviers - Gent - Brugge - Hasselt – Charleroi – Kortrijk - Moeskroen

Vennootschap


Atoutcoeurs Partnerships - België

De oprichtster Claire Mottart is nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het huwelijksbureau Atoutcoeurs en is op zoek naar Atoutcoeurs- ambassadeurs in België, Luxemburg en Frankrijk of op een meer internationaal niveau. Voor alle informatie:

claire@atoutcoeurs.be

Atoutcoeurs in de pers: de media praten over ons